top of page

Група АПУ_Д

Публічна·8 учасників

Деякі люди вважають, що знайти хорошу квартиру в Києві на довгострокову оренду без ріелторів практично неможливо, але інші стверджують, що це цілком реально, якщо докласти зусиль. Я зараз планую переїзд до столиці і мені, звичайно, хотілося б уникнути зайвих витрат на послуги посередників. Чи справді можна знайти вигідні варіанти без комісії агентства? З якими труднощами можна зіткнутися, шукаючи квартиру самостійно? Буду дуже вдячний за ваші поради та особистий досвід.

10 переглядів

Насправді, знайти квартиру без ріелтора цілком можливо, хоча це потребує більше часу та пильності. Я сам нещодавно шукав варіанти, і можу сказати, що довгострокова Оренда квартир в Києві на довгострокову основу є досить активним ринком. Я знайшов кілька чудових варіантів безпосередньо від власників, просто потрібно було терпляче переглядати оголошення. Важливо звертати увагу на деталі оголошень, часто в тексті прямо вказують "без комісії" або "від власника". Достовірна інформація та фотографії – це запорука успішного пошуку.

Учасники

АСОЦІАЦІЯ ПСИХОЛОГІВ УКРАЇНИ

• alt.text.label.Facebook
  • alt.text.label.Instagram
  • Telegram
  • Youtube

©Асоціація психологів України

bottom of page