Деякі люди вважають, що знайти хорошу квартиру в Києві на довгострокову оренду без ріелторів практично неможливо, але інші стверджують, що це цілком реально, якщо докласти зусиль. Я зараз планую переїзд до столиці і мені, звичайно, хотілося б уникнути зайвих витрат на послуги посередників. Чи справді можна знайти вигідні варіанти без комісії агентства? З якими труднощами можна зіткнутися, шукаючи квартиру самостійно? Буду дуже вдячний за ваші поради та особистий досвід.
8 переглядів

Насправді, знайти квартиру без ріелтора цілком можливо, хоча це потребує більше часу та пильності. Я сам нещодавно шукав варіанти, і можу сказати, що довгострокова Оренда квартир в Києві на довгострокову основу є досить активним ринком. Я знайшов кілька чудових варіантів безпосередньо від власників, просто потрібно було терпляче переглядати оголошення. Важливо звертати увагу на деталі оголошень, часто в тексті прямо вказують "без комісії" або "від власника". Достовірна інформація та фотографії – це запорука успішного пошуку.